Shirebacken

Shirebacken

2014

Hästarna & gårdenPosted by Ellen 08 Feb, 2014 13:03:11
Nu är vi inne på ett nytt år, som jag verkligen hoppas innebär ett lättare liv. Jag är mer eller mindre hästlös just nu. Livet har inneburit problem och sjukdom sedan i somras och då har jag inte klarat engagera mig särskilt mycket. Nu är jag iaf till slut opererad, och mjälten med sina tumörer är borta. Jag har fortfarande ont, och jag har aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv känns det som. Nu ska allt bara bli bättre, och jag försöker planera realistiskt inför våren och sommaren. Som vanligt vill jag mer än jag kan. Hälsan få styra allt.

När man inte mår bra behöver man hästarna mer än någonsin. Lina, som går kvar här hemma har verkligen varit min klippa. Hon är så himla rädd om mig dessutom. Vilken häst! Har köpt ny sadel med tillbehör till henne som jag fått hjälp att prova av Petra. Nu är vi väl förberedda den dagen jag kan hoppa upp igen :) Tills dess får jag njuta av hästarna på avstånd.

Stallet är "klart" förutom boxarna. Jag har inte ens orkat ta tag i det. Mamma ska hjälpa mig med ritningarna och sedan blir det väl klart under året någon gång. Då har jag iaf möjlighet att ha fler hästar om det skulle vara aktuellt, och allt blir smidigare med dem jag har. Känns skönt.


Hoppas ni får ett fantastiskt 2014!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.