Shirebacken

Shirebacken

Trött söndag

Hästarna & gårdenPosted by Ellen 22 Aug, 2010 15:37:36

Vilket värdelöst uppdaterande. Men kan faktiskt skylla på bredbandet-Telia är slött på att åtgärda problem. Konstaterat.

Igår var det Strömsnäsfestivalen och vi var där med Twiggy & Aurora. Jag och Aurora stod för vagnsturer i parken och tjejerna, Lenny o Tobbe för resten. Allt gick super och alla var jätteduktiga! Tack till Er som tog Er tid att hjälpa till. Ni gjorde ett superbra jobb.

Det var väldigt populärt med allt ihop, och vi lyckades nog göra en hel del reklam trots att vi inte hann prata så mycket med de som kom. Rebecca skötte det dock utmärkt ;) , och det var nog inte många som kom därifrån utan ett visitkort, haha! Nöjd!

Genomblöta och trötta som vi var igår kom vi hem till ett hus utan vatten. NEJ! Det var fruktansvärt-en dusch är nämligen livsnödvändigt för mig. Hemskt! Men nu äntligen är felet åtgärdat och vi har vatten igen. Lycka! Så hittills har söndagen gått åt det, samt att röja lite i renoveringsröran och få lite färg kladdat på väggar och räcke. Ännu massor kvar, men det är bara att kämpa vidare.

Ska snart bort och omorganisera lite i flocken hästar. Pea ska komma hem och gå med Moa (Saras lilla Nordis) och Aurora ska få hem sin ungdomskärlek, shettisen Pluto, som hon ska banta ihop med ;) Hon kommer bli så fantastiskt glad!

Åhh, nu kom solen. Får skynda mig med färgen så jag får gå ut...